Programma

April 2020

Brandweer

Altijd al een keer voor brandweerman of vrouw willen spelen? In deze workshop leer je wat het werk van de brandweer inhoudt. Van brandblussen tot EHBO. Je staat een middag in de laarzen van een echte brandweerman!

Nerf Tournament

Op vrijdagmiddag 10 april organiseert Prikkelz in samenwerking met het jongerenwerk van MAZZEL voor de zevende keer een Nerf Tournament in de Hamalandhal te Lichtenvoorde.

Lijkt het jou tof om de strijd aan te gaan met andere teams en jouw Nerf-skills in de praktijk te brengen? Meld je dan aan voor deze activiteit. Wij zorgen voor de Nerfguns.

Bushcraft

Prikkelz gaat de natuur in!

Lijkt het je gaaf om in de natuur je eten te bereiden op een zelfgemaakt vuur? Ivan Oonk neemt je mee naar buiten en samen ga je vuur maken zonder lucifer of aansteker. Op je zelfgemaakte vuurtje ga je je eigen eten maken. Lijkt je dit gaaf? Meld je dan snel aan!

BMX | Fietsen op een pumptrack!

Onder leiding van Joost Wichman (voormalig wereldkampioen mountainbike) leer je de kneepjes van het BMX’en op een pumptrack. Je leer snelheid maken en op de juiste momenten duwen en trekken (pompen).

Je hebt geen BMX fiets nodig. Deze zijn aanwezig bij de workshop.