Nieuws

Prikkelz's Got Talent!

Op zondag 27 mei organiseren wij vanuit Prikkelz een benefietshow om geld in te zamelen voor het seizoen 2019/2020. Om ook komend seizoen weer toffe workshops aan te bieden hebben we nog een paar centen nodig. We willen dit graag op ludieke wijze doen en daarom hebben we bedacht een talentenshow te organiseren voor kinderen.
Met trots presenteren wij u “Prikkelz’s Got Talent!”.

Prikkelz seizoen gaat weer beginnen!

Vanaf vrijdag 27 oktober wordt er bijna elke vrijdag t/m de meivakantie een activiteit georganiseerd. De verzamel plek is altijd de Mattelier.

De eerste activiteit is eencircusmiddag!


Prikkelz klaar voor een bruisend seizoen

Blij met gift van Grolse voetbalderby

Door Theo Huijskes / Foto Gerard Houben

GROENLO - Gelet op de publieke belangstelling had de opbrengst wel iets hoger mogen uitvallen. Desalniettemin waren de aanwezige vertegenwoordigers van de Stichting Prikkelz uit Groenlo in hun nopjes met de opbrengst van de bij de wedstrijd Grolse Boys - Grol gevraagde vrije gift, te weten een cheque ter waarde van 317,12 euro. De cheque werd na afloop van de wedstrijd in ontvangst genomen uit handen van Grolse Boys-bestuurders.

Kermiswedstrijd Grolse Boys-Grol ten bate van Prikkelz

Lange tijd was het gebruikelijk om op de zaterdag, voorafgaande aan de Grolse kermis, de wedstrijd om het kampioenschap van Groenlo te spelen, tussen de eerste teams van sv Grol en sv Grolse Boys. Doordat Grol in 2013 tijdens de kermis meedeed aan het Kei-toernooi in Lichtenvoorde kon de wedstrijd dat jaar niet plaatsvinden. Een andere datum kon toen niet meer worden vastgesteld. Ook de daaropvolgende jaren kwam het beide verenigingen niet goed uit of bleek de behoefte niet groot. Dit jaar hebben de vakcollega's Michel Kamphuis (Grol) en Arjan Paf (Grolse Boys), het initiatief genomen om die traditie weer in ere te herstellen en nieuw leven in te blazen.

De (nieuwe) Mattelier, zorgt voor reuring in Groenlo vanaf 1 sep

Het cultureel centrum van Groenlo verhuist naar het voormalige hoofdgebouw van sociaal werkvoorzieningschap Hameland aan de Mattelierstraat.

De Mattelier is voor verenigingen en organisaties om te repeteren, te vergaderen en een voorstelling of concert te verzorgen. Verder is de Mattelier een Centrale Ontmoetingsplek voor theatervoorstellingen, filmhuis, creatieve werkplaats, kunstexpositie en verhuur van diverse ruimtes.

Buitenspeeldag

Op woensdag 14 juni organiseert Prikkelz -in samenwerking met diverse verenigingen en bedrijven- de jaarlijkse Buitenspeeldag. Alle Grolse basisschoolkinderen kunnen van 14.30 uur tot 17.00 uur kosteloos spelen en sporten op de Maliebaan.

Hart voor de Achterhoek

Wij doen mee aan de Rabobankactie Hart voor de
Achterhoek. Van 9 tot en met 26 mei kunnen leden
van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen
op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart
toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor
hebben wij jouw hulp nodig.

Einde seizoen

Het prikkelzseizoen zit er bijna op. De activiteiten op de vrijdag zijn wel afgelopen en in oktober begint het 3de seizoen alweer. Op woensdag 14 juni is de afsluiting van dit seizoen en dit is de buitenspeeldag op de Maliebaan. Tot woensdag 14 juni! Meer informatie hierover volgt nog.

Redflaggolf

Je golfvaardigheidsbewijs halen in de meivakantie voor slechts €225,-
Wie doet er mee?

Kookworkshop

Afgelopen vrijdag hebben we een leuke en leerzame kookworkshop gehad van Rianne Groot Severt.

Film Movie Academy

Vorige week vrijdag 03 maart hebben de mannen van de Movie Academy een superleuke workshop gegeven aan 21 enthousiaste kinderen. Klik op read more voor het resultaat.

Sieraden maken

Kijk nou hoe gaaf ze zijn geworden! Er is ijverig gewerkt in volste concentratie en wat zijn ze MOOI!! Dank je wel Ellen Simmelink @vanjezusje

Schenking KDV Pindakaas

amens het hele Prikkelz team willen we KDV Pindakaas bedanken voor hun schenking.
We hebben een heel mooi tegoed gekregen om benodigdheden te kopen bij Post Warenhuis. Dit geeft ons de gelegenheid materialen te kopen die we goed kunnen gebruiken. DANK JULLIE WEL

Nieuwe website is online!!

Vanaf vandaag zijn we niet alleen op facebook te vinden, maar ook via deze website! Klik op het programma om te zien wat je de komende tijd allemaal kunt doen.