Nieuws

Buitenspeeldag

Jaarlijkse Buitenspeeldag

Op woensdag 14 juni organiseert Prikkelz -in samenwerking met diverse verenigingen en bedrijven- de jaarlijkse Buitenspeeldag. Alle Grolse basisschoolkinderen kunnen van 14.30 uur tot 17.00 uur kosteloos spelen en sporten op de Maliebaan.

Kanovaren op de gracht, klimmen in touwen, springen over de tumblingbaan, voetballen in een bubblebal en tot slot de allergrootste uitdaging; de top van de zeephelling bereiken. Maar de kinderen kunnen ook handballen, voetballen, volleyballen, dansen, tennissen en karate beoefenen.

Voor de kleinere kinderen is er een apart gedeelte; het Pindakaasplein. Daar kun je laten schminken, daar is een ballenbak en een springkussen, daar maak je een ritje op een pony en daar loopt een goochelaar rond. De organisatie zorgt voor gratis ranja en fruit. Een ijsje kost slechts 50 cent. Voor de ouders is er koffie en thee op het terras. Komen jullie ook?

De Buitenspeeldag wordt mede mogelijke gemaakt door de belangeloze inzet van HV Grol, VV Grol, Groenlose Tennisclub, Grolse Boys, Hit It Dance Centre, Karate Mu-Chin, Rap & Snel, Scouting Groenlo en verschillende bedrijven.